En god arv at bygge på

Vi bor ikke i storbyen, men vi forstår værdien i at tænke stort samtidig med, at vi agerer lokalt, personligt og ærligt. Vi er dem, vi er, fordi vi har været aktive i branchen i 90 år.

Bissekræmmeren Bror Carlsson startede virksomheden i 1935, hvor han solgte børster, hjemmelavede kurve og stiger fra bilens lad til gårdene omkring Össjö. Da sønnen Rolf startede, begyndte virksomheden at sælge direkte til andre virksomheder, og i 1975 skiftede virksomheden over til at blive en ekspansiv engroshandel.

Herfra stammer den serviceånd og arbejdsomhed, som kræves for skabe en stabil vækst. Virksomhedskulturen er kendetegnet ved, at vores grundlægger er født og opvokset i skovbygden, hvor man snedkererer og skaber selv med nøjsomhed. En kreativ entreprenørånd, som indser værdien i at kunne masseproducere, importere og vækste. En ånd, som frem for alt værdsætter personlige kunderelationer. For os er et håndtryk lige så meget værd som en underskrift skrevet med blæk. Og relationen til kunden er lige så vigtig som relationen til leverandøren og forhandleren.